Високо износоустойчиви платна

Високо износоустойчиви платна

Най-ефективният вариант за намаляване на разходите за поддръжка. Поставяне на защитни платна предпазващи от износване, произведени от  високо износоустойчивия полиуретан. Платната са изключително гъвкави и могат лесно да бъдат оформени в точната за приложението форма и да се поставят механично с болтове.

Приложенията са многобройни:

Имат способността да  намалява шума. Обшивката против износване предпазва фунии, конуси, бункери, силози, миксери, течки, кофи, колички, стени, подове, товарно оборудване…..в индустрии като стъкларството, рециклирането, добива на инертни материали, добива на пясък и речен камък и бетоновата индустрия.

Перфорираният метал, заложен в платната, осигурява изключетелно лесен монтаж, използват се болтове и се намалява разтягането или свиването до минимум. Твърдият дизайн на платната намалява нуждата от скъпи структури и скелети, които да поддържат формата, а вместо това могат да се изполват по-евтини рамки. Платната лесни могат да се оразмеряват и пробиват на място.

 Тези платна лесно могат да се поставят чрез конвенционални винтове. В сравнение с платната със заложен перфориран метал, платната с разширяваща се метална плоскост могат оптимално да се монтират на съответната геометрия. Платната с разширяваща се метална плоскост са перфектно използвани като защита от износване при конусовидни и обли компоненти. При добива на инертни материали платната се използват като обшивка на кофи за повдигане и транспортиране и много др.

 Разделителният слой осигурява перфектна връзка между платната и повърхностите, върху които се монтират. Също така прави подмяната на износените платна с нови много по-лесна. Върху тънкия остатъчен слой лесно можете да поставите новите платна без сложни процедури и обработване на повърхността.

Предимства:

Изключителна гъвкавост

Много добри характеристи на плъзгане

Отлични характеристики за незалепване

Намалява шума

Улеснява процеса по почистванe

Моля, щракнете върху снимката по-долу, за да отворите пълния каталог за високо износоустойчивите платна!